Sång/instrument
Du kan lära dig mycket mer än du tror! Jag vägleder dig.

Nytt! Sånglektioner Online!

Nu finns möjligheten att boka Sånglektion Online via verktyget Zoom. Du kan också få feedback på inspelad video med en utvald sång (till backtrack/karaoke) eller sångövningar. 

Hur går en Online-lektion till? Det är enkelt. Kontakta mig för bokning, så skickar jag dig en länk via email och när det är dags för vår lektion så klickar du in dig på den på din dator. Du kan i princip befinna dig var som helst med internetuppkoppling, men helst i ett lagom stort rum i avskildhet så att du kan koncentrera dig och ev även ha en extra dator/mobil/surfplatta för musikbakgrund/komp när du sjunger. Detta för att jag inte kan ackompanjera dig p g a delay, alltså fördröjning av ljudet via datorn. Annars är lektionen ungefär som vanligt. Jag förebildar och du sjunger efter mig, varvat med prat och instruktioner. Skillnaden är också att vi kan behöva något mer tid via datorn för att det ska bli så tydligt som möjligt i vår kommunikation, (speciellt första gången då vi båda ska vänja oss vid Zoom-programmet). Du väljer vad du vill lägga fokus på! Kanske vill du ha mer hjälp med t ex interpretation av en sång eller kanske göra en djupdykning i en viss sångteknik? 

Just för att kommunikationen är lite annorlunda via Internet, ska du som elev helst redan känna mig och ha haft lektioner ”live” med mig tidigare. Alternativt redan ha grundläggande sångkunskaper sedan förut. 


"Det jag uppskattar med Maria är att hon anpassar lektionerna utifrån mina mål och förutsättningar.” ..."Hon är uppmuntrande och hjälper mig samtidigt på ett professionellt sätt att ständigt förbättra mig.” - Helena

Sånglektioner

Vi utgår naturligtvis från dina önskemål, behov och din musiksmak. Därifrån utforskar vi tillsammans hur din röst kan utvecklas och jag vägleder dig med hjälp av rätt teknik. Andningen är a och o för en sångare och är det mest grundläggande som alla jobbar med, oavsett nivå. Med rätt sångövningar kommer du att utveckla rösten. Jag utgår alltid från den genuina sångglädjen och anpassar den sångtekniska övningen efter person, nivå och sång.


Nyhet! Nu finns det möjlighet att boka en sånglektion Online via t ex Skype, FaceTime (Messenger) eller Zoom. Tidigare elever har förtur till detta. Ett annat alternativ är att få feedback på inspelad video med sång/sångövningar. Kontakta mig gärna om du har frågor/vill boka.

Sånggrupp (INSTÄLLT)

Du som redan är elev hos mig har möjlighet att även sjunga tillsammans med andra sångelever. Jag sätter ihop en grupp av elever som kan tänkas passa ihop med sina individuella röster. Utifrån era önskemål och röstlägen väljer jag ut passande sånger/låtar, det kan vara såväl enstämmigt som flerstämmigt. När gruppen känner sig varm i kläderna ordnar vi en mindre konsert för vänner och bekanta.


Obs! Av naturliga skäl, så är inte sånggrupp möjligt att arrangera just nu under coronakrisen. Jag återkommer om när det blir aktuellt igen.

Pianolektioner

Precis som i sången utgår jag från din ålder, individuella nivå och ambition. Låtarna kan vara allt från poplåtar, barnvisor till jazz och klassiska pianostycken. Du får lära dig både att spela efter noter och på gehör (genom att lyssna). Du köper din egen pianobok.

Lektionerna passar nybörjare till fortsättningselever på medelnivå. Ej avancerade pianister.

Företaget innehar FA-skattesedel

Frågor? Kontakta mig!