Kundreferenser
Citat från tidigare elever

Nathalie

Sångelev

”Jag hade en längre tid längtat tillbaka till sång och att använda min röst igen, men aldrig riktigt fått verktygen för det. Under mina lektioner med Maria lade vi upp ett individuellt anpassat program där mina mål var i fokus. Vi blandade teknik med sång och hon hade alltid nya spännande låtar att testa! Jag känner att min självkänsla ökade och modet att använda min röst igen, jag nådde toner jag inte trodde jag kunde ta med enkla övningar. Maria är härlig att jobba med och jag kan starkt rekommendera hennes lektioner!"

Helena

Sångelev

"Det jag uppskattar med Maria är att hon anpassar lektionerna utifrån mina mål och förutsättningar. Min ambition är att bli en bättre körsångare och att kunna hålla min stämma med självförtroende. I början var jag lite nervös inför att ta lektioner, men Maria får mig alltid avslappnad. Hon är uppmuntrande och hjälper mig samtidigt på ett professionellt sätt att ständigt förbättra mig. Det är både lärorikt och roligt att ha sånglektioner med Maria."

Helen & Sami

Brudparet om bröllopssången

"Maria sjöng på vårt bröllop och jag kan varmt rekommendera henne. Hon har en varm utstrålning och fin inlevelse i musiken. Blev berörd till tårar. Tack Maria!"

Priserna höjs efter nyår - boka ett kurspaket NU!

Så roligt att flera har hittat hit! :-) Nya elever betyder ännu fler nästa år. Hobbyverksamheten kommer då att övergå i ett mindre företag och priserna kommer således att höjas. Tipset är att boka ett kurspaket med sång- eller pianolektioner redan före årsskiftet! Välkomna att kontakta mig!