Kundreferenser

Citat från tidigare elever

Maria Lundqvist

Mamma till Linnéa, sångelev

”Bra och utvecklande!"

Maria Åkermark

Sångelev

"Trevlig, uppmuntrande och duktig sångpedagog. Rekommenderar verkligen att gå till Maria!"

Anne Swartling

Mamma till Malou, sångelev

"Tack vare Maria som med engagemang och kunnande har stöttat och utvecklat sången för vår dotter så kommer hon in på sitt önskade estetiska gymnadieval! Stort tack!" 

Daniel

Nära anhörig efter begravning

"Tack för att du gjorde ceremonin speciell!

Vi är jätteglada att vi hittade dig och tycker båda att du sjöng Täällä Pohjantähden Alla väldigt vackert!!"

Frida Krantz

Sångelev

"Sedan jag började sjunga för Maria så har jag märkt stor skillnad i min röstkapacitet.
Hon hjälpte mig att hitta magstödet ordentligt och hon varierar lektionerna så att det blir lagom med utmaningar och roligt."

Thea Lundell

Sångelev

"Sånglektionerna ger mig mycket då jag känner att jag utvecklar min sångröst. Jag får sjunga låtar jag tycker om."

Sara Smeds

Mamma till Siri, sångelev

"Maria är duktig och erfaren, samt pedagogisk och bra med barn."

Kristoffer

Nära anhörig efter begravning

”Fantastisk sång!"

Helene Mamen

Sångelev

"It is such a great joy to finally start singing again. Especially when you have such a cool and good vocal teacher who helps you reach the high notes! 🎶 Already looking forward to next lesson! 😍 "

Helen & Sami

Brudparet om bröllopssången

"Maria sjöng på vårt bröllop och jag kan varmt rekommendera henne. Hon har en varm utstrålning och fin inlevelse i musiken. Blev berörd till tårar. Tack Maria!"

Helena Broberg

Sångelev

"Det jag uppskattar med Maria är att hon anpassar lektionerna utifrån mina mål och förutsättningar. Min ambition är att bli en bättre körsångare och att kunna hålla min stämma med självförtroende. I början var jag lite nervös inför att ta lektioner, men Maria får mig alltid avslappnad. Hon är uppmuntrande och hjälper mig samtidigt på ett professionellt sätt att ständigt förbättra mig. Det är både lärorikt och roligt att ha sånglektioner med Maria."

Nathalie Magnusson

Sångelev

”Jag hade en längre tid längtat tillbaka till sång och att använda min röst igen, men aldrig riktigt fått verktygen för det. Under mina lektioner med Maria lade vi upp ett individuellt anpassat program där mina mål var i fokus. Vi blandade teknik med sång och hon hade alltid nya spännande låtar att testa! Jag känner att min självkänsla ökade och modet att använda min röst igen, jag nådde toner jag inte trodde jag kunde ta med enkla övningar. Maria är härlig att jobba med och jag kan starkt rekommendera hennes lektioner!"

Företaget innehar FA-skattesedel