Solist

Sång vid ceremonier och festmingel

"Maria sjöng på vårt bröllop och jag kan varmt rekommendera henne. Hon har en varm utstrålning och fin inlevelse i musiken. Blev berörd till tårar. Tack Maria!" - Helen & Sami

"Fantastisk sång!” - anhörig efter begravning

Tack för en jättefin konsert! Håret ställde sig upp på armarna redan i den första sången. Jag är otroligt imponerad!!” -Helena efter att ha sett sommarkonserten (läs mer nedan)

Solosång vid bröllop, dop och begravning.

Jag är en erfaren sångerska som har sjungit i många olika sammanhang och sjunger det mesta. Allt från klassiskt, visor och musikal till pop, soul och jazz. Jag sjunger gärna just "Er" sång på den stora dagen. Med stort engagemang åtar jag mig varje uppdrag och är mån om att ge ett personligt och proffsigt framträdande. Om det känns svårt att välja passande sånger hjälper jag givetvis till med tips och råd. 

Hur sjunger jag då? Lyssna gärna här

För prisuppgifter, se här.

Varmt välkomna att höra av er för mer information!

En glimt av filmens värld

Under sommaren hade jag ett par konserter tillsammans med pianisten Marie Lee Sylvendahl och här nedan kan du lyssna på ett smakprov från den med en sång på franska av Michel Legrand, L’été 42, samt Watch what happens (ur filmen Paraplyerna i Cherbourg).


Musikunderhållning vid festmingel.

Vill ni ha mer underhållning på festen/minglet efter ceremonin eller kanske på en födelsedagsfest? Då går det bra att engagera min nya duo, ett samarbete som jag har med en duktig jazz- och bluesgitarrist. Just nu (hösten 2020) utökar vi till en kvartett tillsammans med en kontrabasist och trummis. Redan nu går det att boka vårt färska jazzband för specifika tillfällen som t ex bröllop och festmingel av olika slag f a till våren 2021. Jämfört med duon så drar vi i kvartetten upp tempot på låtarna och har en större variation på jazzrepertoaren med t ex swinglåtar, etc. Jazzbandet kan passa bra till bröllop (t ex under minglet mellan vigsel och middag), en större födelsedagsfest, underhållning på ett café, i samband med ett konstvernissage och liknande. Det är även fullt möjligt att önska en större sättning av musiker (saxofonist, trumpetare, etc) till vårt grundkoncept, då jag har ett bra kontaktnät bland musiker.

För prisuppgifter, se här.

Företaget innehar FA-skattesedel